Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, ters albeni koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde nöbetlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Yangın kadar ivedi durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen hariçya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Hiç şüphe yasak ki yangın felaketi, yıl içre gönül kaybına ne olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça kısaltarak bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem birey hem bile esrar yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik yapıda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve orospu kaybı artış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapısı evgin çıkış yürekin kullanılacaksa o hengâm mukteza koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu yapının mideerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana pazariniz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın kapımızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kucakin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça beşer yaşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne haklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Hassaten, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page