Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile kârlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının yerı gün son kadar farklı bedel skalasına sahiptir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yönının açık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Binanın deruninden zirya hakikat inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif katlaşılan yangın merdivenleridir.

 Buna ivaz, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut yavaşlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

çoğunlukla yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanların yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mütenasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara yönlü şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın bapsı, dışarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin huzurı keşik opsiyonel olarak allıkınan hidrolik düzen ile daha pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul baz amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu negatif koşulların başka katlara intikalini mâni olmak veya kabil evetğu denli geciktirmektir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page